Τετάρτη , Φεβρουάριος 21 2018
Home / Διατροφή / Kαροτοσαλάτα με φιστίκι και πορτοκάλι

Kαροτοσαλάτα με φιστίκι και πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Μουσκεύουμε τις σταφίδες σε ένα μπολ με ζεστό νερό για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, και τις σουρώνουμε.
  2. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, εκτός από τα φιστίκια, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.
  3. Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί για μία ώρα, προσθέτουμε τα φιστίκια και τη σερβίρουμε.
Για 4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ

500 γρ. καρότο, χοντροτριμμένο στον τρίφτη
75 γρ. σταφίδα μαύρη
90 γρ. φιστίκι Αιγίνης
10 γρ. τσάιβς, ψιλοκομμένο
5 γρ. μάραθος, τα φυλλαράκια
8 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
65 γρ. φινόκιο, κομμένο σε λεπτές φέτες στο μαντολίνο
75 γρ. πορτοκάλι, φιλέτο
25 γρ. χυμός λεμονιού
75 γρ. χυμός πορτοκαλιού
65 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι

Αξίζει να δείτε...

Καρκίνος του μαστού και διατροφή!

Πάνω από 1 εκατομμύριο γυναίκες παγκοσμίως σε ετήσια βάση διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού, κυρίως ...