Παρασκευή , Ιούνιος 22 2018
Home / Διατροφή / Kαροτοσαλάτα με φιστίκι και πορτοκάλι

Kαροτοσαλάτα με φιστίκι και πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Μουσκεύουμε τις σταφίδες σε ένα μπολ με ζεστό νερό για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, και τις σουρώνουμε.
  2. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, εκτός από τα φιστίκια, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.
  3. Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί για μία ώρα, προσθέτουμε τα φιστίκια και τη σερβίρουμε.
Για 4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ

500 γρ. καρότο, χοντροτριμμένο στον τρίφτη
75 γρ. σταφίδα μαύρη
90 γρ. φιστίκι Αιγίνης
10 γρ. τσάιβς, ψιλοκομμένο
5 γρ. μάραθος, τα φυλλαράκια
8 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
65 γρ. φινόκιο, κομμένο σε λεπτές φέτες στο μαντολίνο
75 γρ. πορτοκάλι, φιλέτο
25 γρ. χυμός λεμονιού
75 γρ. χυμός πορτοκαλιού
65 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή …