Τετάρτη , Φεβρουάριος 21 2018

Kανέλα

Η κανέλα περιέχει σημαντικά αντιοξειδωτικά στοιχεία που προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Τα αντιοξειδωτικά, άλλωστε, συμβάλλουν στην καταπολέμηση ασθενειών όπως το Αλτσχάιμερ και ο καρκίνος. Επιπλέον, η κανέλα είναι ένα ισχυρό όπλο ενάντια στα καρδιαγγειακά προβλήματα, ενώ μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Δοκιμάστε την: Οι μοναδικές της θεραπευτικές ιδιότητες και η ιδιαίτερη γεύση της αρκούν για να της δώσετε μια θέση στο τραπέζι σας. Πασπαλίστε λίγη κανένα στο αφρόγαλα του καπουτσίνο ή σε ένα φρέσκο φρούτο. Εναλλακτικά, πρόσθεστε την στο κρέας, τα λαχανικά και τις κόκκινες σάλτσες. Πόση να καταναλώσετε: ¼ κ.γ. την ημέρα.

Αξίζει να δείτε...

Πρωτείνη και οι λόγοι που πρέπει να την καταναλώνουμε με μέτρο!

Η πρωτεΐνη ανήκει στα μακροθρεπτικά συστατικά της φύσης και παρέχει αμινοξέα στον οργανισμό, τα οποία ...