Σάββατο , Μάιος 25 2019
Home / Δίαιτα / 6 υποτιθέμενες υγιεινές τροφές που πρέπει όμως να αποφεύγεις!

6 υποτιθέμενες υγιεινές τροφές που πρέπει όμως να αποφεύγεις!

Παρακάτω υπάρχει μια λίστα φαγητών που πιθανότατα να θεωρείς πως είναι υγιεινές αλλά οι διατροφολόγοι θα διαφωνούσαν μαζί σου.

1. Μούσλι

Το 80% των Αμερικανών πολιτών θεωρούν πως το μούσλι είναι μια πολύ υγιεινή τροφή αλλά μόνο το 47% των διατροφολόγων συμφωνούν με αυτή τη θεωρία.

2. Μπάρες δημητριακών

Παρ΄όλο που το 71% των Αμερικάνων πιστεύει πως οι μπάρες δημητριακών είναι υγιεινές, μόνο το 28% των διατροφολόγων συμφωνεί με αυτή την άποψη.

3. Frozen Yogurt (παγωμένο γιαούρτι)

Το 66% των Αμερικάνων νομίζει πως το frozen yogurt είναι υγιεινό, ενώ μόνο το 32% των διατροφολόγων συμφωνεί.

4. Λάδι Καρύδας

Μόνο το 37% των διατροφολόγων θεωρούν πως το λάδι καρύδας είναι υγιεινό, σε αντίθεση με το 72% των Αμερικανών που πιστεύουν το ίδιο.

loading...

5. Χυμός πορτοκάλι

 Τα ποσοστά εδώ είναι κάπως καλύτερα αφού το 78% των ανθρώπων πιστεύουν πως ο χυμός πορτοκάλι είναι υγιεινός για τον οργανισμό μας και το ίδιο ισχυρίζεται και το 62% των διατροφολόγων.

6. Φέτες κασέρι

Οι επεξεργασμένες φέτες κασεριού είναι σε μια λίστα που σίγουρα σκέφτεσαι λίγο παραπάνω για το αν θα πρέπει να τα φας ή όχι και μόνο το 39% του κοινού θεωρεί πως είναι καλό για την υγεία μας. Υπάρχει όμως και ένα αξιόλογο ποσοστό διατροφολόγων το 24% που θεωρούν ότι είναι υγιεινό.

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή …