Κυριακή , Νοεμβρίου 19 2017
Home / Uncategorized / Χυλοπίτες με φιλετίνια και μανιτάρια

Χυλοπίτες με φιλετίνια και μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

500 γρ χυλοπίτες, 300 γρ μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο ή νουά), 250 γρ φρέσκα μανιτάρια, 1 ξερό κρεμμύδι, 1 σκ,σκόρδο τριμένο, ¼ φλ κόκκινο κρασί, 1 κ. γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο ή  ½  κ.γλ. ξερό, 4.κ.σ. τυρί κρέμα, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

loading...

Κόβω το κρέας σε πολύ λεπτά κομμάτια, καθαρίζω και ψιλοκόβω το κρεμμύδι, καθαρίζω τα μανιτάρια και τα κόβω σε λεπτές φέτες. Σοτάρω το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ψιλοκομμένο κρέας σε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσει καλά το κρέας. Σβήνω με το κρασί, προσθέτω τα μανιτάρια, ½ φλ ζεστό νερό και το δενδρολίβανο. Αλατοπιπερώνω και βράζω για 20-30 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Οταν είναι έτοιμο προσθέτω κσι το τυρί κρέμα και ανακατεύω. Βράζω τις χυλοπίτες σε  αλατισμένο νερό και τις στραγγίζω. Ανακατεύω με τη σάλτσα και σερβίρω.

Αξίζει να δείτε...

Σούπα για το κρυολόγημα

Η κοτόσουπα, όπως θα θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια, ήταν το γιατρικό της μαμάς ...