Τετάρτη , Δεκέμβριος 13 2017
Home / Μαγειρική / Γλυκά / Υγιεινό ρυζόγαλο χωρίς ρύζι αλλά με βρώμη

Υγιεινό ρυζόγαλο χωρίς ρύζι αλλά με βρώμη

Υλικά

Για 2-4 άτομα

  • 1/2 φλιτζάνι βρώμη
  • 1 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας
  • 1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
  • 1/3 φλιτζανιού ακατέργαστη κρυσταλλική ζάχαρη
  • 2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

loading...
  1. Ανακατέψτε τη βρώμη, γάλα καρύδας, γάλα αμυγδάλου και τη ζάχαρη σε μια βαθιά κατσαρόλα.
    Ζεσταίνετε το μείγμα μέχρι να πάρει την πρώτη βράση και μετά χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και σιγοβράζετε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να πήξει, για 30 λεπτά.
  2. Αφαιρέστε το μείγμα από τη φωτιά και προσθέστε τη βανίλια. Βάζετε σε μπολάκια και σερβίρετε το γλυκό με τριμμένη κανέλα.

Αξίζει να δείτε...

Ένα εκπληκτικό πρωινό για τις γιορτές: Το νοστιμότερο Χριστουγεννιάτικο cake που δοκίμασες ποτέ!

Ορίστε και μία συνταγή για τις ημέρες των εορτών, διαφορετική από τις άλλες: Ένα υπέροχο ...