Παρασκευή , Οκτώβριος 19 2018
Home / Διατροφή / Ταλιατέλες με βότκα, σολομό πράσινο πιπέρι και μπρικ

Ταλιατέλες με βότκα, σολομό πράσινο πιπέρι και μπρικ

Μερίδες:2

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά

Συνολικός χρόνος: 30 λεπτά

Συστατικά:

500 γρ. ζυμαρικά ταλιατέλες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
60 γρ. μαργαρίνη
100 ml βότκα
50γρ μπρικ (προαιρετικό)
300γρ. καπνιστό σολομό
80γρ. τυρί κρέμα light
200 ml κρέμα γάλακτος light
αλάτι, πράσινο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Οδηγίες:

loading...
  1. Κόβουμε το σολομό σε μικρά ορθογώνια κομμάτια ή λωρίδες.
  2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
  3. Ζεσταίνουμε την μαργαρίνη και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν.
  4. Προσθέτουμε το μισό σολομό και λίγο πράσινο πιπέρι και τον σοτάρουμε 1-2 λεπτά.
  5. Σβήνουμε με τη βότκα και βράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
  6. Κατόπιν ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το υπόλοιπο πράσινο πιπέρι και το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε για λίγο το βράσιμο.
  7. Ανακατεύετε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα.
  8. Γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο σολομό και το μπρικ.

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή …