Κυριακή , Ιούλιος 22 2018
Home / Διατροφή & Υγεία / Σαλάτα με ψημένη κολοκύθα, κόκκινο κρεμμύδι και φέτα

Σαλάτα με ψημένη κολοκύθα, κόκκινο κρεμμύδι και φέτα

Συστατικά:

1 κολοκύθα
2 κόκκινα κρεμμύδια
220 γρ. τυρί φέτα σε μικρά κομμάτια
1 κ.γ σπόρους κύμινου
2 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλατοπίπερο

 

Εκτέλεση:

loading...

Προετοιμάστε τα λαχανικά σας και κόψτε την κολοκύθα σε κομμάτια χωρίς να την έχετε καθαρίσει, αλλά έχοντας αφαιρέσει τους σπόρους και ξεφλουδίστε τα κρεμμύδια πριν τα κόψετε σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια τοποθετήστε την κολοκύθα και τα κομμάτια από κόκκινα κρεμμύδια σε ταψάκι με λίγο ελαιόλαδο, σπόρους κύμινου, αλατοπίπερο και ανακατέψτε καλά. Ψήστε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αφαιρέστε τα λαχανικά σας και αφήστε τα να κρυώσουν. Προσθέστε τη φέτα και το μαϊντανό και ανακατέψτε τα με τα ψητά λαχανικά. Αν νιώθετε πολύ πεινασμένοι, σερβίρετε με πίτα αρωματισμένη με σκόρδο!

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή …