Κυριακή , Ιούλιος 22 2018

Σάλτσα ταρτάρ

Συστατικά
Για τη σάλτσα ταρτάρ
  • 100 γρ. αγγουράκι πίκλες
  • 100 γρ. κάπαρη
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 100 ml νερό
  • 350 γρ. μαγιονέζα
  • πιπέρι
  • χυμό από 1-2 λάιμ ή λεμόνι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Για τη σάλτσα ταρτάρ
  • Βάζουμε στο μούλτι το αγγουράκι, την κάπαρη, 100 ml νερό και το κρεμμύδι.
  • Χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά μας.
  • Αδειάζουμε και στραγγίζουμε καλά το μείγμα σε σουρωτήρι με λεπτές τρύπες (ή σε πετσέτα) έτσι ώστε να φύγουν όλα τα υγρά του και να μείνει ένας στερεός πολτός.
  • Tο στερεό αυτό πολτό τον ανακατεύουμε με την μαγιονέζα προσθέτοντας πιπέρι, το χυμό λάιμ και το μαϊντανό.
  • Σερβίρουμε σε ένα μπολ με λίγο ακόμα φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Αξίζει να δείτε...

Γιορτές, κιλά και παιδί. Πως μπορεί να χάσει τα κιλά των γιορτών το παιδί μου;;

Τις περισσότερες φορές μαζί με τις διακοπές του σχολείου, την ξεκούραση και τον Άγιο Βασίλη …