Τρίτη , Δεκέμβριος 12 2017

Σάλτσα ταρτάρ

Συστατικά
Για τη σάλτσα ταρτάρ
  • 100 γρ. αγγουράκι πίκλες
  • 100 γρ. κάπαρη
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 100 ml νερό
  • 350 γρ. μαγιονέζα
  • πιπέρι
  • χυμό από 1-2 λάιμ ή λεμόνι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Για τη σάλτσα ταρτάρ
  • Βάζουμε στο μούλτι το αγγουράκι, την κάπαρη, 100 ml νερό και το κρεμμύδι.
  • Χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά μας.
  • Αδειάζουμε και στραγγίζουμε καλά το μείγμα σε σουρωτήρι με λεπτές τρύπες (ή σε πετσέτα) έτσι ώστε να φύγουν όλα τα υγρά του και να μείνει ένας στερεός πολτός.
  • Tο στερεό αυτό πολτό τον ανακατεύουμε με την μαγιονέζα προσθέτοντας πιπέρι, το χυμό λάιμ και το μαϊντανό.
  • Σερβίρουμε σε ένα μπολ με λίγο ακόμα φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Αξίζει να δείτε...

Πως θα καταλάβετε ότι πρέπει να τρώτε περισσότερα λαχανικά

Είσαι σίγουρη ότι καταναλώνεις καθημερινά αρκετά λαχανικά, ώστε να εξασφαλίσεις τις φυτικές ίνες και τις ...