Τετάρτη , Δεκέμβριος 13 2017
Home / Διατροφή / Πιλάφι με σπαράγγια

Πιλάφι με σπαράγγια

Υλικά:

  • 3-4 άγρια σπαράγγια
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. ρύζι για πιλάφι
  • Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε τα σπαράγγια χοντροκομμένα και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα. Σβήνουμε με δυόμισι ποτήρια νερό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και προαιρετικά ελάχιστο μάραθο. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει, δηλαδή. για περίπου 15 λεπτά.

Αξίζει να δείτε...

Ένα εκπληκτικό πρωινό για τις γιορτές: Το νοστιμότερο Χριστουγεννιάτικο cake που δοκίμασες ποτέ!

Ορίστε και μία συνταγή για τις ημέρες των εορτών, διαφορετική από τις άλλες: Ένα υπέροχο ...