Παρασκευή , Οκτώβριος 19 2018
Home / Διατροφή / Πιλάφι με σπαράγγια

Πιλάφι με σπαράγγια

Υλικά:

  • 3-4 άγρια σπαράγγια
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. ρύζι για πιλάφι
  • Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε τα σπαράγγια χοντροκομμένα και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα. Σβήνουμε με δυόμισι ποτήρια νερό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και προαιρετικά ελάχιστο μάραθο. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει, δηλαδή. για περίπου 15 λεπτά.

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή …