Κυριακή , Ιούλιος 23 2017
Home / Μαγειρική / Γλυκά / Παγωτό – cheesecake φράουλας χωρίς ζάχαρη

Παγωτό – cheesecake φράουλας χωρίς ζάχαρη

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό light
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα 200 γρ. light
  • 3 κουτ. σούπας μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη
  • 10 mini digestive χωρίς ζάχαρη (συσκευασία 70γρ.)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  1. Σε ένα μπωλ χτυπάμε με σύρμα χειρός το γιαούρτι με το τυρί κρέμα μέχρι να πετύχουμε ένα ενιαίο, αφράτο μείγμα.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε ξανά.
  3. Έπειτα, σπάμε σε μικρά κομματάκια τα μπισκότα και προσθέτουμε και αυτά στο μείγμα.
  4. Ανακατεύουμε πάλι όλα τα υλικά, να πάνε τα μπισκότα σ’όλο το μείγμα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
  5. Περίπου, μετά από 1 ώρα βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε να σπάσουν τυχόν κρυσταλλάκια. Αυτό επαναλαμβάνουμε άλλη 1 με 2 φορές. Το παγωτό μας είναι έτοιμο!!
  6. Μπορούμε να το γαρνίρουμε με μαρμελάδα και τριμμμένο μπισκότο.

Όσοι δε βρίσκονται σε δίαιτα, μπορούν να το δοκιμάσουν και με γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή σιρόπι βύσσινου ή και φράουλας στη θέση της μαρμελάδας.

Αξίζει να δείτε...

Σαλάτα με πορτοκάλι, φέτα και αμύγδαλα

ΥΛΙΚΑ(για 6 άτομα) 2 μεγάλα πορτοκάλια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κομμάτια 400 γραμμ. φέτα (κατά ...