Κυριακή , Νοεμβρίου 19 2017
Home / Διατροφή / Παγωτό φράουλα

Παγωτό φράουλα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κουτί γάλα καρύδας 400 ml
  • 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Παγωτά, Γρανίτες, Σορμπέ
Εποχιακά: Καλοκαιρινή
Μέθοδος: Χωρίς μαγείρεμα
Διατροφή: Χορτοφαγική , Vegan
Δυσκολία: Εύκολο , Μέχρι 4 υλικά , Και για αρχάριους
Νηστίσιμα: Νηστίσιμα
Φτιάχνει: περίπου 3-4 μπάλες παγωτού

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε σε ένα μπώλ το γάλα καρύδας. Δεν είναι απαραίτητο να είναι παγωμένο, απλά αφαιρέστε λίγο από το διαφανές υγρό που διαχωρίζεται από τη λευκή κρέμα, ώστε να μην είναι πολύ νερουλό το μίγμα μας.
  2. Χτυπάμε δυνατά με το μίξερ για 2-3 λεπτά.  Δεν θα γίνει σαντιγύ αλλά θα αρχίσει να γίνεται κρεμώδες και πηχτό.
  3. Ρίχνουμε μέσα τη μαρμελάδα φράουλα, χτυπάμε να ομοιογενοποιηθεί και βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη.
  4. Βγάζουμε και ξαναχτυπάμε κάθε μία ώρα ώστε να αφρατέψει.

Καλή επιτυχία!

Αξίζει να δείτε...

Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και ρόκα

Συστατικά ελαιόλαδο 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 3-4 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι 1 κ.σ. μέλι θυμάρι ...