Τετάρτη , Αύγουστος 15 2018
Home / Μαγειρική / Γλυκά / Ξυλάκι γρανίτα από ροδάκινο και μάνγκο!

Ξυλάκι γρανίτα από ροδάκινο και μάνγκο!

ΥΛΙΚΑ

  • 3 μέτρια ώριμα ροδάκινα κομμένα στη μέση και λιωμένα & 1 ολόκληρο κομμένο σε κυβάκια
  • 1 καλά γινωμένο μάνγκο
  • Το χυμό από 1 λεμόνι
  • ¼ του φλιτζανιού χυμό ροδάκινο
  • ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
  • 3-4 κλωναράκια αρμπαρόριζα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

loading...
  • Λιώσε τα ροδάκινα σε ένα μπλέντερ και μετάφερέ τα σε ένα μπολ. Κάνε το ίδιο με την παπάγια
  • Βάλε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό λεμόνι, το χυμό ροδάκινο και τη ζάχαρη και ανακάτεψε καλά να λιώσει η ζάχαρη και να πάρει μια ελαφριά βράση. Πρόσθεσε την αρμπαρόζιζα και άφησε σκεπασμένο με πετσέτα για 10′ λεπτά να αφήσει τα αρώματά της.
  • Βάλε τους χυμούς με τη ζάχαρη στον πουρέ ροδάκινου-μάνκγο και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός. Πρόσθεσε τώρα τα κοματάκια ροδάκινου και ανακάτεψε να πάνε παντού
  • Μοίρασε το μοίγμα σε μικρά πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης.
  • Άφησε τα στην κατάψυξη για μια ώρα περίπου και πρόσθεσε τα ξυλάκια στη μέση. Άφησε για άλλη μια ώρα

Αξίζει να δείτε...

Χριστουγεννιάτικη τούρτα

Συστατικά Για τα 2 παντεσπάνια 300 γρ. αλέυρι γ.ο.χ (150+150) 300 γρ. άχνη (150+150) 12 αυγά (6+6) …