Σάββατο , Ιούλιος 21 2018
Home / Διατροφή / Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και ρόκα

Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και ρόκα

Συστατικά
  • ελαιόλαδο
  • 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 3-4 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
  • 1 κ.σ. μέλι
  • θυμάρι φρέσκο φύλλα από 2 κλωναράκια
  • 1 φρατζόλα ψωμί σε φέτες
  • 200 γρ. κατσικίσιο τυρί ή φέτα
  • φύλλα ρόκας
  • αλάτι
  • πιπέρι

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά αρχίζουμε να σοτάρουμε τα κρεμμύδια.
  • Προσθέτουμε μέσα το ξύδι και το μέλι και όταν έχουν χάσει αρκετά από τα υγρά τους βάζουμε το θυμάρι και συνεχίζουμε να καραμελώνουμε το μείγμα για άλλα 5 λεπτά.
  • Διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι.
  • Σε ένα ταψάκι βάζουμε τις φετούλες ψωμιού στον φούρνο και τις ζεσταίνουμε στους 160°C στον αέρα ή αν θέλουμε μπορούμε να τις ψήσουμε σε μία τοστιέρα.
  • Στάζουμε λίγο λάδι επάνω τους.
  • Όταν είναι έτοιμες, τις βάζουμε στον πάγκο εργασίας και προσθέτουμε σε κάθε φέτα μια κουταλιά από το μείγμα με το κρεμμύδι, λίγα τρίμματα από το τυρί και φρέσκα φύλλα ρόκας.

 

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή …