Τετάρτη , Νοεμβρίου 22 2017
Home / Μαγειρική / Γλυκά / Μους Σοκολάτας με Αβοκάντο

Μους Σοκολάτας με Αβοκάντο

Συστατικά
  • 2 πολύ ώριμα αβοκάντο μεσαίου μεγέθους (1 ½ φλ. ψίχα)
  • 100 ml γάλα καρύδας σπιτικό ή κονσέρβα πλήρες
  • 100 γρ. σιρόπι αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου
  • 50 γρ. κακάο σε σκόνη
  • 1 κ.σ. φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
  • φράουλες και δυόσμο για το σερβίρισμα

Clock dfcc0e208d138d9bd767c6f1f85dfe28624afa0652c24ad00a1a457ca3ec6e0d

5
Χρόνος Εκτέλεσης
Shares 5606bf075942176c08f602bcfddfb1eae4f9ffc25749ab7454da85f803864740

loading...
4
Μερίδα/ες
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο.
  • Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
  • Μπορούμε να βάλουμε την μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως.
  • Για το σερβίρισμα ρίχνουμε τις φράουλες πάνω από τη μους λίγους κόκκους κακάο και λίγο δυόσμο.

Σούπερ υγιεινή και θα σας γεμίσει με ενέργεια!

Αξίζει να δείτε...

Ντόνατς κανέλα πορτοκάλι, ψημένα στο φούρνο

Η υγιεινή version των ντόνατς. Τι θα χρειαστούμε: 150 γρ αλεύρι (χρησιμοποίησα κίτρινο για ζυμωτό ...