Τρίτη , Οκτώβριος 17 2017
Home / Μαγειρική / Μακαρονοσαλάτα με τόνο και ελιά

Μακαρονοσαλάτα με τόνο και ελιά

ΥΛΙΚΑ:

1/2 πακέτο πέννες ολικής άλεσης
¼ μιας συσκευασίας σάλτσας πέστο
1 κονσέρβα τόνο, στραγγισμένη
¼ της κούπας ελιές, χωρίς κουκούτσι

loading...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Μαγειρέψτε τις πέννες σε νερό με λίγο αλάτι. Κρατήστε έπειτα το ¼ της κούπας από το νερό που τις μαγειρέψατε και στραγγίστε τα ζυμαρικά, ξεπλένοντάς τα με κρύο νερό. Επιστρέψτε τα στην κατσαρόλα. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε την πέστο με 2 κουταλιές της σούπας από το νερό των μακαρονιών και αναμείξτε με τις πέννες, τον τόνο και τις ελιές. Προσθέστε λίγο πιπέρι και είστε έτοιμοι. Σερβίρεται και κρύο.

Σερβίρει 4 άτομα, με 365 θερμίδες ανά μερίδα!

Αξίζει να δείτε...

Cinnamon Rolls

Συστατικά 250 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 1 φακελάκι ξερή μαγιά (9 γρ.) 120 γρ. ...