Σάββατο , Νοεμβρίου 18 2017
Home / Uncategorized / Κουνουπίδι βραστό με σάλτσα ντομάτας

Κουνουπίδι βραστό με σάλτσα ντομάτας

ΥΛΙΚΑ

1 μέτριο κουνουπίδι1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό1 κιλό ώριμες ντομάτες4 σκελίδες σκόρδο1 κλωναράκι μάραθο1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρηαλάτι, πιπέρι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε και βάζουμε στο μούλτι τις ντομάτες.
  2. Καθαρίζουμε και πλένουμε το κουνουπίδι.
  3. Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το σοτάρουμε με το Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό.
  4. Όταν πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και νερό μέχρι να σκεπαστούν.
  5. Ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το μάραθο.
  6. Τέλος, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να βράσει κουνώντας απλά την κατσαρόλα, χωρίς να ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει η σάλτσα.

Αξίζει να δείτε...

Σούπα για το κρυολόγημα

Η κοτόσουπα, όπως θα θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια, ήταν το γιατρικό της μαμάς ...