Τρίτη , Ιούλιος 17 2018
Home / Διατροφή / Ζηλεύεις το λαμπερό και φρέσκο δέρμα πολλών celebrities; Η απάντηση βρίσκεται εδώ!!

Ζηλεύεις το λαμπερό και φρέσκο δέρμα πολλών celebrities; Η απάντηση βρίσκεται εδώ!!

Μία τέτοια διατροφή, βασισμένη αποκλειστικά σε λαχανικά και φρούτα, συμβάλλει στην υγεία του δέρματός του, για τρεις βασικούς λόγους, που θα βρεις παρακάτω. Ακόμα ένας λόγος λοιπόν για να υιοθετήσεις στη ζωή σου αυτόν τον ιδιαίτερο και υγιεινό τρόπο διατροφής!

1. Η χορτοφαγία συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ακμής: Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως η ανάπτυξη της ακμής συνδέεται άρρηκτα με την κατανάλωση ζωικών προϊόντων, και συγκεκριμένα των γαλακτοκομικών. Ο λόγος; Η κατανάλωσή τους αυξάνει τα επίπεδα ινσουλίνης στον οργανισμό σου, που αποτελεί βασικό ρυθμιστή και των γονιδίων που συμβάλουν στην ακμή.

loading...

2. Σε βοηθά στον ύπνο -και κατ’ επέκταση στην υγιή όψη του δέρματός σου: Μία διατροφή βασισμένη στα λαχανικά και τα φρούτα, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σου, μιας και τα τρόφιμα αυτά περιέχουν θρεπτικά συστατικά -όπως βιταμίνη Β6- απαραίτητα στην καλύτερη λειτουργία της εν λόγω διαδικασίας του οργανισμού σου. Κάποια από αυτά μάλιστα, αυξάνουν τα επίπεδα της μελατονίνης, ορμόνης που σχετίζεται με τον ύπνο. Και το δέρμα σου, ως επί το πλείστον, ανανεώνεται και αναζωογονείται κατά τη διάρκεια που εσύ κοιμάσαι.

3. Αυξάνει τα καλά βακτήρια που εμποδίζουν την εμφάνιση εκζέματος και άλλων αλλοιώσεων και ερεθισμών: Η εξισορρόπηση καλών βακτηριδίων στον οργανισμό σου, μπορεί να επιφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στο δέρμα σου. Πολλές φορές, αυτά συνδέονται με τη μείωση διάφορων ερεθισμών του δέρματος, όπως η ακμή, το έκζεμα η ψωρίαση και πολλές ακόμα.

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή …