Σάββατο , Απρίλιος 21 2018
Home / Δίαιτα / Διώξε το πρήξιμο στη κοιλιά με αυτές τις τροφές!!

Διώξε το πρήξιμο στη κοιλιά με αυτές τις τροφές!!

Κάποιες τροφές μπορεί να είναι υγιεινές, αλλά να δυσκολεύουν την πέψη σου, ειδικά εάν πάσχεις από το Σύνδρομο ευερεθίστου εντέρου, αφού κάποιοι υδατάνθρακες μπορεί να σου προκαλέσουν δυσκοιλιότητα, φούσκωμα ή διάρροια.

Δοκίμασε λοιπόν να κάνεις κάποιες μετατροπές και να δοκιμάσεις κάποιες εναλλακτικές ορισμένων τροφών, προκειμένου να τιθασεύσεις το στομάχι σου.

Πες όχι στο μύρτιλο και ναι στη φράουλα!

Τα μύρτιλα περιέχουν πολυόλες, οι οποίες απορροφώνται ελλιπώς από το έντερο σου. Αντίθετα οι φράουλες είναι χαμηλές σε πολυόλες και έτσι σου επιτρέπουν να απολαύσεις μία τάρτα από το αγαπημένο σου μούρο(και τη δόση της βιταμίνης C) χωρίς αηδιαστικά συμπτώματα.

loading...

Πες όχι στα κάσιους και ναι στα καρύδια!

Τα κάσιους αποτελούν το σπιτικό των γαλακτο-ολιγοσακχαριτών, για τους οποίους το σώμα σου δεν έχει τα κατάλληλα ένζυμα να τους διασπάσει εύκολα. Αντίθετα τα καρύδια δεν έχουν αυτούς τους προβληματικούς υδατάνθρακες και μπορείς να τα απολαύσεις χωρίς να πληρώσεις βαρύ τίμημα.

Πες όχι στα κράκερ και ναι στις ρυζογκοφρέτες!

Οι φρουκτάνες που υπάρχουν στο σιτάρι δεν αφομοιώνονται εύκολα σε αντίθεση με τις ρυζογκοφρέτες που δεν τις περιέχουν και έτσι δεν μπορούν να αναστατώσουν το στομάχι σου.

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή ...