Τρίτη , Ιούλιος 17 2018
Home / Δίαιτα / Διαφραγματοκήλη και διατροφή!

Διαφραγματοκήλη και διατροφή!

Διαφραγματοκήλη και το σωστό τροφοδοτικό: L ‘διαφραγματοκήλη είναι ένα ανατομικό ανωμαλία που συμβαίνει με μια προεξοχή στο στομάχι μέσω του διαφράγματος και ότι μπορεί να επεκταθεί στο στήθος. Το φαγητό που προσλαμβάνεται κανονικά περνά μέσα από το σωλήνα ‘οισοφάγος και στη συνέχεια περνά μέσα από το διάφραγμα να είναι σε θέση να φθάσει σε ‘κοιλιά. Ακριβώς κάτω από το διάφραγμα, το «οισοφάγος ενώνει το στομάχι. Σε θέματα για τα οποία παρουσιάζει μια «διαφραγματοκήλη, το άνοιγμα της παύσης οισοφάγος (Hiatal ανοίγματος), το οποίο είναι ο σωλήνας διόδου που οδηγεί στο διάφραγμα, είναι πιο διευρυμένη. Η πτυχή αυτή περιλαμβάνει μια παραλλαγή στην θέση ενός τμήματος του στομάχου, το οποίο στη συνέχεια, γλιστρά επάνω ή περνά μέσα από το κενό? η τελευταία αυτή προϋπόθεση είναι στην πραγματικότητα γνωστή ως διαφραγματοκήλη.

Συμπτώματα

Στην πραγματικότητα, οι περιπτώσεις όπου η ‘διαφραγματοκήλη δώρα με συμπτώματα είναι σπάνια σε σύγκριση με εκείνες στις οποίες το πρόβλημα εμφανίζεται αν και δεν περιέχει οποιοδήποτε είδος διαταραχής. Τα συμπτώματα αν και μπορεί να είναι ενοχλητικό, οι κατάλληλες τροποποιήσεις στη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας, καταφέρνουν να είναι μειωμένα σε σύγκριση με τη συχνότητα και την ένταση τους. Προβλήματα που σχετίζονται με την υπόθεση της διαφραγματοκήλη περιλαμβάνουν γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, αίσθημα καύσου (καούρα), σπασμοί, φλεγμονή και έλκη.

Άτομα που κινδυνεύουν

L ‘διαφραγματοκήλη Είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Ο κίνδυνος της παρουσίας διαφραγματοκήλη Δεν επηρεάζει μόνο τους ενήλικες, αλλά και Βρέφη. Ειδικότερα, σε βρέφη, απέδωσε το πρόβλημα σε μία ανατομική προδιάθεση από τη γέννηση. Σε περίπτωση που πρόκειται για ένα παιδί είναι καλό να προσπαθήσει να κρατήσει το μικρό διάρκεια της ημέρας, ενώ τη νύχτα είναι λίγο καλό sollevargli κεφάλι, έτσι ώστε να αποφεύγεται η παλινδρόμηση. Τοποθετήστε το μωρό από την πλευρά της, ενώ στον ύπνο, προκειμένου να αποφευχθούν επιπλοκές στην περίπτωση της παλινδρόμησης.

Αιτίες

Θεωρείται ότι «διαφραγματοκήλη προκαλείται κυρίως από μια διευρυμένη παύση του οισοφάγου. Άλλοι παράγοντες που ενδέχεται να σχετίζονται περιλαμβάνει μόνιμη μείωση του μήκους του οισοφάγου (που προκαλείται εν μέρει από φλεγμονή και ουλές από παλινδρόμηση ή παλινδρόμηση οξέος), καθώς και μια χαλάρωση ανώμαλη οισοφάγο από το διάφραγμα, υπό την προϋπόθεση ότι επιτρέπει ακριβώς το στομάχι να τείνει προς την  υψηλή.

Διάγνωση

Η παρουσία του διαφραγματοκήλη διαγιγνώσκεται σε φύλων για τυχαιότητα, ή μέσω προβλήματα διαφορετικής φύσης, όπως για παράδειγμα όταν εκτελείται ή μια ακτινογραφία του ανώτερου γαστρεντερικού ενδοσκόπηση. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, η παρατήρηση των αποτελεσμάτων οδηγεί στην διάγνωση της παρουσίας διαφραγματοκήλη, όταν είναι δυνατόν να παρατηρήσουμε ένα ξεχωριστό τμήμα μεταξύ του οισοφάγου και του στομάχου.

Μέσα

Για να λύσει μια υπόθεση του διαφραγματοκήλη είναι συχνά απαραίτητο να καταφύγουμε σε χειρουργική επέμβαση. Μέσω αυτού, το στομάχι τραβιέται προς τα κάτω στην κοιλιά, το χάσμα στενεύει οισοφάγου και του οισοφάγου είναι σταθερά συνδεδεμένη με το διάφραγμα. Ως εκ τούτου, οι εν λόγω διαδικασίες επιτρέπει να αποκατασταθεί η φυσιολογική ανατομία του οργανισμού. Εκτός από τη χειρουργική επέμβαση απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή από τον ασθενή σχετικά με την τροποποίηση ορισμένων διατροφικές συνήθειες. Απαιτεί μεγαλύτερη εισροή του υγρού: αυτό συνιστάται να πίνουν μισή ώρα πριν ή μία ώρα μετά τα γεύματα, αλλά δεν πίνουν κατά την ίδια. Με τον τρόπο αυτό βοηθά τη διαδικασία της πέψης και μειώνει καούρα.

loading...

Για να αποφευχθεί η παλινδρόμηση κατά τη διάρκεια της νύχτας, συνιστάται να κοιμηθεί με το κεφάλι λίγο «ανυψώνονται με τη βοήθεια του ένα μαξιλάρι. Μια άλλη σημαντική πτυχή αφορά τη χαλάρωση που ευνοούνται από διαφραγματική αναπνοή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτήν την απλή διαδικασία: να επανέλθει με δύο γόνατα λυγισμένα, και να ενταχθούν τα πόδια φέρνοντας τους κοντά στους γλουτούς. Χαλαρώστε και να θέσει και τα δύο χέρια στην κοιλιά. Τώρα να επικεντρωθεί στην αναπνοή σας, πιέζοντας απαλά το κάτω μέρος της κοιλιάς χέρια και εισπνεύστε σας, στη συνέχεια να χαλαρώσετε και να εκπνέετε μέσα από το στόμα, ώστε να καταστεί δυνατή η κοιλιακό τοίχωμα για να τραβήξει πίσω. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τους ώμους και το στήθος θα πρέπει να παραμείνει σε ακινησία.

 

Συμβουλές για σωστή διατροφή σε περίπτωση διαφραγματοκήλη

Πολλοί άνθρωποι με διαφραγματοκήλη, αν και δεν παρουσιάζουν εμφανή συμπτώματα, Μπορούν να παρατηρούν επιπλοκές σε περίπτωση που κάνουν την προσοχή σε ορισμένες πτυχές. Η διατροφή έχει μεγάλη σημασία στο θέμα αυτό. Η κατανάλωση ορισμένων τροφίμων σε σχέση με άλλους μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά, η οποία στη συνέχεια μπορεί ή δεν μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές και η έναρξη των συμπτωμάτων δεν ήταν προηγουμένως παρόν. Ο διατροφή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο συμπτώματα σε περίπτωση διαφραγματοκήλη. Μπορεί με αυτό τον τρόπο να διαχειριστεί καούρα και l ‘δυσπεψία ξινή. Σε περίπτωση διαφραγματοκήλη Είναι πιο εύκολο να στομάχι οξέα, επίθεση του οισοφάγου και, στη συνέχεια, μέσω αυτού του σωλήνα, προκαλώντας μια αίσθηση καψίματος στο λαιμός και το στήθος. Μερικά τρόφιμα είναι σε θέση να κάνουν αυτά τα συμπτώματα χειρότερα, αλλά ευτυχώς με έναν κατάλληλο έλεγχο της διατροφής είναι δυνατόν να αποφευχθεί η εμφάνιση τέτοιων δυσφορία.

 

Τα τρόφιμα και τα τρόφιμα για να αποφευχθεί

Τρόφιμα για να αποφύγει σε περίπτωση διαφραγματοκήλη είναι εκείνα τα οξέα, καθώς μπορούν να αποδυναμώσουν το κατώτερο τμήμα του οισοφάγου. Τέτοια τρόφιμα είναι: τα εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, τα λεμόνια, το χυμό πορτοκαλιού, χυμό γκρέιπφρουτ, χυμό cranberry και λεμονάδα), τη σοκολάτα, το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Εκτός από αυτά, είναι καλό αποφύγετε τηγανητά τρόφιμα, ειδικά αν είναι κοτόπουλο ή κρέας περικοπές πολύ λιπαρά. Πικάντικα τρόφιμα, μέντα, πιάτα ντομάτα, καφέ, τσάι (συμπεριλαμβανομένων χωρίς καφεΐνη εκδόσεις) και καυτερή πιπεριά, μπορεί επίσης να προκαλέσει επιδείνωση του θέματος όπου υπάρχει διαφραγματοκήλη. Τέλος, συνιστάται να αφαιρέσετε από τη διατροφή σας, την κατανάλωση ανθρακούχων ποτών και αλκοόλ, καθώς και τα γαλακτοκομικά προϊόντα και, στη συνέχεια, το πλήρες γάλα, το παγωτό και κρέμα γάλακτος. Τα περισσότερα μπορείτε να καταναλώνετε γάλα σόγιας. Ήπια τυρί ή τυρί κατσικίσιο μπορεί, αντί να καταναλώνονται με μέτρο.

Τι να φάτε

Τροφές που συνιστώνται λόγω του χαμηλού επιπέδου οξύτητας είναι: μπανάνα, μήλο, πράσινα φασόλια, τα μπιζέλια, τα καρότα, το μπρόκολο, τα δημητριακά (πίτουρο βρώμης και), το ψωμί, το ρύζι, τα ζυμαρικά, τα κράκερ. Είναι επίσης δυνατό να συμπεριληφθούν στο γάλα τους ζωοτροφών επίσης χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος και γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά. Είναι καλύτερο να καταναλώνουμε χωρίς λιπαρά τυρί, το τυρί κρέμα και κρέμα γάλακτος με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι απαλλαγμένα από λίπος. Όσον αφορά το κρέας επιτρέπεται η κατανάλωση άπαχου κρέατος και κοτόπουλου. Τέλος, τα τρόφιμα που δεν προκαλούν βλάβη είναι: ψάρια, κουλούρια, κέικ ρυζιού, και πατατάκια (όχι τηγανητά), τα γλυκά και χαμηλά σε λιπαρά (εκτός της σοκολάτας) και νερό. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιθανό ότι σε ορισμένα θέματα, ορισμένα τρόφιμα, αν και δεν θεωρούνται επιβλαβή σε περίπτωση διαφραγματοκήλη, μπορεί επίσης να φέρει δυσφορία για τον ασθενή. Ο βαθμός ανοχής για κάθε τύπο τροφίμων είναι προφανώς διαφορετική για κάθε άτομο.

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή …