Παρασκευή , Μάιος 24 2019
Home / Δίαιτα / Δίαιτα με καρπούζι για απώλεια βάρους

Δίαιτα με καρπούζι για απώλεια βάρους

«Καθάρισε» το σώμα σου και ταυτόχρονα χάσε βάρος με τη «μαγική» δίαιτα του καρπουζιού!

Το καρπούζι περιέχει 91% νερό και μόνο 6% ζάχαρη και έχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι όπως: βιταμίνη C, βήτα- καροτίνη, βιταμίνες B1 και Β6, λυκοπένιο, κάλλιο και μαγνήσιο. Όσον αφορά στις θερμίδες τα καρπούζια έχουν 30 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια.

Υπάρχουν δυο είδη δίαιτας με καρπούζι. Η μια που μπορεί να γίνει για ένα διάστημα 9-13 ημερών και η άλλη που συνίσταται για 5 ημέρες.

loading...
AdTech AdΠρώτο στάδιο
Για τρεις μέρες δεν θα πρέπει να τρώτε τίποτα άλλο εκτός από καρπούζι. Είναι περιοριστική και στις θερμίδες αλλά και στα θρεπτικά συστατικά, αν και για ένα υγιές άτομο δεν υπάρχουν κίνδυνοι, δεδομένου ότι γίνεται μόνο για 3 ημέρες.

Δεύτερο στάδιο
Περιλαμβάνει δυο γεύματα τη μέρα και το καρπούζι είναι σαν ένα σνακ ανάμεσα στα δυο αυτά γεύματα. Διαρκεί 6-10 ημέρες και δεν είναι τόσο περιοριστικό όσο το πρώτο, αν και η ποικιλία τροφών είναι μικρή. Σας συνιστούμε να το ακολουθήσετε για 6 ημέρες.
Και επειδή το καρπούζι έχει πολύ νερό, μπορεί να μην αισθάνεστε την ανάγκη να πιείτε νερό. Θα πρέπει να πίνετε νερό, μόνο αν αισθάνεστε διψασμένοι ανάμεσα στα γεύματα και τα σνακ.

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή …