Παρασκευή , Απρίλιος 20 2018
Home / Μαγειρική / Γλυκά / Γλυκό στο λεπτό

Γλυκό στο λεπτό

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

300 γρ. τυρί κρέμα λάιτ σε θερμοκρασία δωματίου

250 ml κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά παγωμένη

5 κ.σ. ζάχαρη άχνη ή 1 κ.γ. στέβια

1 φλ. μερέντα

2 φλ. φρούτα φράουλες βατόμουρα κτλ.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

πουράκια σοκολάτας ή μπισκότα βουτύρου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

loading...

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα τη ζάχαρη άχνη ή τη στέβια και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε να αφρατέψουν καλά για 2′. Θα χρησιμοποιήσουμε 6 ποτήρια μικρά. Μοιράζουμε μια στρώση μερέντα, 1 στρώση κρέμα τυριού, κόκκινα φρούτα, πάλι στρώση μερέντα, στρώση τυριού και κόκκινα φρούτα. Γαρνίρουμε με μπισκότα βουτύρου ή πουράκια σοκολάτας.

Αξίζει να δείτε...

Χριστουγεννιάτικη τούρτα

Συστατικά Για τα 2 παντεσπάνια 300 γρ. αλέυρι γ.ο.χ (150+150) 300 γρ. άχνη (150+150) 12 αυγά (6+6) ...