Δευτέρα , Απρίλιος 23 2018
Home / Διατροφή / Γιατί να αποφεύγετε τα αναψυκτικά!

Γιατί να αποφεύγετε τα αναψυκτικά!

Αν θέλετε να αποκτήσετε καλλίγραμμη σιλουέτα, χρειάζονται μερικές θυσίες!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν μπορούν να φάνε, αν δεν συνοδέψουν το φαγητό τους με αναψυκτικό. Επίσης μία ακόμη γνωστή συνήθεια είναι η κατανάλωσή τους, όταν αισθάνεστε βαρυστομαχιά. Όταν όμως ακολουθείτε κάποια δίαιτα ή κάνετε υγιεινή διατροφή, τα ροφήματα που περιέχουν ζάχαρη ή υποκατάστατά της, όπως και το αλκοόλ απαγορεύονται.

Όλα αυτά συμπεριλαμβανομένων και των αναψυκτικών μπορούν να σας προσθέσουν εκατοντάδες θερμίδες, χωρίς καν να σας κάνουν να αισθάνεστε χορτάτοι. Όταν καταναλώνετε αναψυκτικά, να ξέρετε ότι στο γυμναστήριο καίτε μόνο τις θερμίδες από αυτά και όχι από το φαγητό ή κάποιο γλυκό.

loading...

Ακόμα και τα light αναψυκτικά ή αυτά που δεν περιέχουν ζάχαρη επηρεάζουν αρνητικά τη δίαιτα ή τη διατροφή σας. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερα είναι τα αναψυκτικά που καταναλώνει κάποιος καθημερινά, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να γίνει παχύσαρκος.
Επιπλέον τα συγκεκριμένα ροφήματα ευθύνονται για καρδιακά προβλήματα και για εμφάνιση διαβήτη τύπου 2. Μετά από όλα αυτά λοιπόν ίσως αναθεωρήσετε και προτιμήσετε νερό, ένα ποτήρι λευκό κρασί, φυσικούς χυμούς ή κάποιο τσάι για να συνοδέψετε το φαγητό σας.

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή ...