Σάββατο , Οκτώβριος 20 2018
Home / Μαγειρική / Γλυκά / Γεμιστά σοκολατένια μπισκότα

Γεμιστά σοκολατένια μπισκότα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2,5 κούπες αλεύρι
  • 3/4 κούπας κακάο
  • 1 κ.γ μπέικιν
  • 1/2 κ.γ αλάτι
  • 3/4 κούπας βούτυρο
  • 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
  • 1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 2 κ.γ βανίλια

ΓΕΜΙΣΗ

  • 2.5 κούπες άχνη
  • 1/3 κούπας βούτυρο
  • 1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
  • 3 κ.σ χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση
  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο το μπέικιν και το αλάτι
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τα δύο είδη ζάχαρης και προσθέτουμε το βούτυρο
  3. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά κι έπειτα την βανίλια
  4. Αδειάζουμε σε αυτό το μίγμα του αλευριού
  5. Ανοίγουμε φύλλο το μίγμα μας και κόβουμε με κουπ πατ ο,τι σχήμα θέλουμε, χριστουγεννιάτικο ή μη.
  6. Προσέχουμε να είναι ζυγός αριθμός αλλιώς αυτό που περισσεύει το τρώμε μόνο του!
  7. Βάζουμε τα μπισκοτάκια σε λαδόκολλα στον φούρνο, πάντα προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς για 8 με 10 λεπτά
  8. Για την γέμιση χτυπάμε όλα τα υλικά της στο μίξερ μέχρι να γίνει μία πηχτή κρέμα
  9. Την βάζουμε σε ένα κορνέ και τα γεμίζουμε
  10. Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με άχνη

Αξίζει να δείτε...

Χριστουγεννιάτικη τούρτα

Συστατικά Για τα 2 παντεσπάνια 300 γρ. αλέυρι γ.ο.χ (150+150) 300 γρ. άχνη (150+150) 12 αυγά (6+6) …