Πέμπτη , Ιούλιος 19 2018
Home / Διατροφή / Αμινοξέα και παρενέργειες!

Αμινοξέα και παρενέργειες!

Τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα για να συνθέσει πρωτεΐνες και την κατασκευή νευροδιαβιβαστές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αμινοξέα μεμονωμένα σε χάπια και μορφή κάψουλας, ή σε συνδυασμό μορφών. Συμπληρώματα Bodybuilding περιέχουν ένα συνδυασμό των αμινοξέων για να βοηθήσει στην οικοδόμηση των μυών και να διευκολύνει τη μετάβαση μετά από επεξεργασία . Τα αμινοξέα μπορεί να είναι ευεργετική για την ανθρώπινη υγεία , αλλά έρχονται με κίνδυνο παρενεργειών .

Η αργινίνη , ένα δημοφιλές συμπλήρωμα με μυϊκή – οικοδόμοι , είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που μπορεί να αυξήσει την παραγωγή των αυξητικών ορμονών . Τα τρόφιμα που περιέχουν αργινίνη περιλαμβάνονται οι ξηροί καρποί , οι σπόροι , τα μπιζέλια και σοκολάτα . Μια παρενέργεια σε αυτό το αμινοξύ είναι η πιθανότητα ότι μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη του ιού του έρπητα
εικόνων φαινυλαλανίνη

loading...

Η φαινυλαλανίνη έρχεται σε δύο μορφές : . L – φαινυλαλανίνη στη θεραπεία της κατάθλιψης , και ϋ- φαινυλαλανίνη για τον έλεγχο του χρόνιου πόνου. Αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση , να αποφεύγουν τη λήψη L – φαινυλαλανίνη . Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ένα διεγερτικό αποτέλεσμα που μπορούν να συμβάλλουν στην αϋπνία και το άγχος . Εάν έχετε την γενετική διαταραχή φαινυλκετονουρία , δεν λαμβάνουν φαινυλαλανίνη .

Η τρυπτοφάνη βρίσκεται σε ξηρούς καρπούς, δημητριακά , φασόλια , όσπρια και γαλοπούλα . Η μία παρενέργεια συνδέεται με τρυπτοφάνη είναι μια σπάνια διαταραχή του αίματος που οδηγεί στο θάνατο , όταν η τρυπτοφάνη λαμβάνεται σε μορφή συμπληρώματος .

Το αμινοξύ ταυρίνη βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στα ψάρια , και έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της επιληψίας. Λαμβάνοντας ταυρίνη σε υψηλές δόσεις μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη .

Λαμβάνοντας μονών αμινοξέων μπορεί να προκαλέσει μια ανισορροπία σε άλλα αμινοξέα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα . Λαμβάνοντας ένα συμπλήρωμα που περιέχει μια ισορροπία των αμινοξέων μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει αυτό από την εμφάνιση.

Αξίζει να δείτε...

Σνακ για τα μωρά!

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές μητέρες είναι το πώς θα εξασφαλίσουν την ποικιλία στη διατροφή …